Nadzorni odbor tvrtke Valamar Riviera d.d. donio je odluku da imenuje Željka Kukurina na mjesto Predsjednika Uprave od 1. srpnja 2015. godine

Željko Kukurin diplomirao je i magistrirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te je završio EMBA studij na Sveučilištu Bocconi u Milanu. Profesionalnu karijeru započeo je 2000. godine u Rivijeri Poreč, članici grupacije Valamar. Nakon toga 2004. godine pridružuje se timu Valamar hotela i ljetovališta gdje osniva i razvija funkciju direktne prodaje i marketinga koja ubrzo postaje primjer izvrsnosti u hrvatskom hotelijerstvu. Posljednjih pet godina Željko Kukurin obnaša dužnost Predsjednika Uprave Istraturista Umag d.d., jedne od najistaknutijih hrvatskih turističkih kompanija.

Kroz svoju karijeru g. Kukurin je također imenovan na niz vodećih institucionalnih pozicija u turizmu u Hrvatskoj, kao što su članstva u turističkim vijećima Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice istarske županije, djelovanja pri lokalnim turističkim zajednicama te strukovnim udrugama u turizmu (KUH i UPUHH). Od 2012. godine obnaša funkciju predsjednika Nadzornog odbora Istarske razvojne turističke agencije.

Nakon dolaska Željka Kukurina, sadašnji Predsjednik Uprave Franz Lanschützer ostaje u Upravi Valamar Rivijere kao njen član zadužen za strategiju, poslovni razvoj te akvizicije i partnerstva. Preostali članovi Uprave, Ivana Budin Arhanić, Marko Čižmek i Tihomir Nikolaš nastavit će svoje sadašnje mandate.

Kao što je već objavljeno, današnji potpredsjednici Uprave Valamar Rivijere, Edi Černjul i Niko Koncul će po završetku svojih mandata krajem ove godine odnosno idućeg travnja nastaviti davati svoj izvanredan doprinos poslovanju Valamar Rivijere kao savjetnici Uprave.

Valamar Riviera je predložila svojim dioničarima da odobre uvrštenje dionica društva na službeno tržište Zagrebačke burze na nadolazećoj Skupštini dioničara krajem studenog. Dolazak Željka Kukurina na čelo tvrtke, zajedno s izvanrednom snagom sadašnjeg menadžmenta i značajnim investicijama u turističku imovinu pozicionira Valamar Rivijeru da nastavi voditi turistički sektor u Hrvatskoj kroz novi ciklus rasta i razvoja.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica