Prvi regionalni Whisky Sajam ZG015

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Događanja

Prvi sajam whiskyja u regiji održat će se 13. i 14. ožujka 2015. u Zagrebu, a za cijenu dnevne ulaznice od 50 kn posjetitelji će moći upoznati svijet whiskyja i ponudu na hrvatskom tržištu, a degustacija će biti moguća uz kupnju kupona po cijeni od 10 kn

Zagrebački Hypo Event Centar će u petak i subotu, 13. i 14. ožujka biti domaćin prvog regionalnog Whisky Sajma. Posjetitelji će moći saznati više o ovom cijenjenom piću, upoznati se s ponudom te isprobati neke od vrhunskih whiskyja. Svi vodeći hrvatski uvoznici i distributeri predstavit će svoju ponudu u izložbenom prostoru u dvorani Kornati, a pridružit će im se i neki strani izlagači. Cijena dnevne ulaznice je već od 50 kn, a uključuje whisky čašu za degustaciju. Svi zainteresirani moći će i isprobati razne whiskyje uz prethodnu kupnju kupona za konzumaciju po cijeni od 10 kn. Očekuje se da će sajam posjetiti dvije do tri tisuće ljubitelja whiskyja.

Održan sajam WTM London

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Događanja

Od 3. do 6. studenog 2014. u Londonu se održao najveći od svih sajmova, koji na neki način stavlja točku na proteklu i otvara novu turističku sezonu

Gotovo svaki djelić svijet koji se na bilo koji način bavi turizmom, svoj komadić kolača potražiti će u Londonu. Na sajam WTM dolaze baš svi koji u turizmu misle ozbiljno, a o kojima brojkama govorimo ilustrirat će činjenica da ukupno 50.000 izlagača i posjetitelja na licu mjesta sklopi poslove u vrijednosti od preko 2 milijarde funti.

Samsung najavio veliko otvaranje „Samsungove kulinarske učionice”

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Događanja

Samsung Electronics, jedna od najbrže rastućih i inovativnih tvrtki za kućanske aparate u svijetu, predstavio je Samsungovu kulinarsku učionicu koja će se odvijati u suradnji sa školom FERRANDI, vodećim učilištem za profesionalne kulinarske tečajeve u Francuskoj

Počevši od 21. listopada, Samsung kulinarska učionica pružit će svim polaznicima kompletnu kulinarsku naobrazbu, od pripremanja hrane do profesionalnih kulinarskih metoda i to koristeći najnovije Samsungove aparate. Samsung će detaljno pratiti iskustva korisnika i gledati kako profesionalni kuhari u institutu pristupaju kuhanju te će potom te metode primijeniti u razvoju novih Samsungovih kućanskih aparata. Samsung će tako unaprijediti kulinarsko iskustvo svojih potrošača, spajajući kulinarski svijet s novim proizvodima. U konačnici, Samsungova će kulinarska učionica dati novu dimenziju kuhanju kod kuće tako što će povezati svijet profesionalnog kulinarstva s potrošačima diljem svijeta.

Julius Meinl obilježio je Internacionalni dan umjetnika u Hrvatskoj

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Događanja

Julius Meinl, kultni brend koji inspirira pjesnike od 1862. godine, po prvi je puta obilježio Internacionalni dan umjetnika u Hrvatskoj, udahnuvši život hrvatskim klasicima u centru Zagreba te časteći kavom goste „Poetry Cafea – ExKinoteke"

Kako bi podsjetio prolaznike na važnost i ulogu umjetnika, Julius Meinl je „stimulirao" pet velikih hrvatskih književnika. Pet skulptura spisatelja i pjesnika – A.G. Matoša, Tina Ujevića, Marije Jurić Zagorke, Petra Preradovića i Augusta Šenoe – subotnje jutro je dočekalo zaogrnuto crvenim šalom s natpisom „Julius Meinl Inspirira pjesnike od 1862. godine." na veliko iznenađenje prolaznika.
Obilježavanju Internacionalnog dana umjetnika pridružili su se umjetnici iz različitih grana: glumica Nataša Janjić, spisateljica Merita Arslani i pjevač Saša Lozar, koji su pružili podršku inicijativi Julius Meinla da umjetnici dobiju svoj dan.

Počeli Dani Hrvatskog turizma u Opatiji

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Događanja

U Opatiji su danas započeli Dani turizma, najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj

Tako su se gotovo svi oni koji se bave turizmom okupili danas u Opatiji, na tradicionalnom godišnjem skupu na kojem se analizira protekli rad, daju smjernice za budući i dodjeljuju nagrade najboljima. Skup je svečano otvorio ministar turizma Darko Lorencin, a u nastavku se raspravljalo o upravljanju turističkom destinacijom, prezentiran je Strateški marketinški plan turizma Hrvatske 2014.-2020. godine, te je odrzan 14. Hrvatski turistički forum s temom Trendovi i digitalni izazovi u turizmu.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica