U Opatiji su danas započeli Dani turizma, najveći skup turističkih djelatnika u Hrvatskoj

Tako su se gotovo svi oni koji se bave turizmom okupili danas u Opatiji, na tradicionalnom godišnjem skupu na kojem se analizira protekli rad, daju smjernice za budući i dodjeljuju nagrade najboljima. Skup je svečano otvorio ministar turizma Darko Lorencin, a u nastavku se raspravljalo o upravljanju turističkom destinacijom, prezentiran je Strateški marketinški plan turizma Hrvatske 2014.-2020. godine, te je odrzan 14. Hrvatski turistički forum s temom Trendovi i digitalni izazovi u turizmu.

U popodnevnim satima održati će se radni sastanci strukovnih udruga i udruženja u turizmu, te prezentacija mogućnost financiranja turističkih projekata iz strukturnih fondova. Tijekom Dana turizma dodijelit će se i nagrade najboljim destinacijama i djelatnicima u turizmu u akciji Čovjek-ključ uspjeha.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica