Samsung Electronics, jedna od najbrže rastućih i inovativnih tvrtki za kućanske aparate u svijetu, predstavio je Samsungovu kulinarsku učionicu koja će se odvijati u suradnji sa školom FERRANDI, vodećim učilištem za profesionalne kulinarske tečajeve u Francuskoj

Počevši od 21. listopada, Samsung kulinarska učionica pružit će svim polaznicima kompletnu kulinarsku naobrazbu, od pripremanja hrane do profesionalnih kulinarskih metoda i to koristeći najnovije Samsungove aparate. Samsung će detaljno pratiti iskustva korisnika i gledati kako profesionalni kuhari u institutu pristupaju kuhanju te će potom te metode primijeniti u razvoju novih Samsungovih kućanskih aparata. Samsung će tako unaprijediti kulinarsko iskustvo svojih potrošača, spajajući kulinarski svijet s novim proizvodima. U konačnici, Samsungova će kulinarska učionica dati novu dimenziju kuhanju kod kuće tako što će povezati svijet profesionalnog kulinarstva s potrošačima diljem svijeta.

- Samsungova kulinarska učionica u FERRANDI-ju predstavlja suradnju između kulinarske škole svjetske klase i vodeće tvrtke za kućanske aparate te će biti prepoznata kao odličan primjer suradnje dvaju lidera iz različitih područja, izjavio je Boo-keun Yoon, predsjednik i glavni direktor Samsung Electronicsa te dodao - vjerujem da će nam Samsungova kulinarska učionica pomoći da učvrstimo postojeću poziciju vrhunskog brenda za kućanske aparate koji potrošačima diljem svijeta pružaju više mogućnosti.

Samsungova će kulinarska učionica biti smještena u sklopu kampusa FERRANDI u Parizu, u prostoru od 130 četvornih metara te će biti opremljena najnovijim Samsungovim kućanskim aparatima, uključujući hladnjake, pećnice, mikrovalne pećnice i indukcijske ploče za kuhanje. Kako bi Samsungova kulinarska učionica bila savršena kuhinja s naprednim uređajima, uređenje je prepušteno tvrtki Arclinea za vrhunski kuhinjski namještaj te Kikku Bestettiju, poznatom talijanskom dizajneru interijera.

FERRANDI je vodeća profesionalna kulinarska škola koja je utemeljena 1920.godine, a godišnje obrazuje gotovo 1500 studenata, koje poučava 80 profesora i 100 profesionalnih chef-ova, brinući se tako da Francuska zadrži status glavnog kulinarskog središta u svijetu. Radi se o elitnoj školi koja je iznjedrila brojne poznate kuhare. Samsungova je kulinarska učionica osnovana kao dio inicijative Samsung Club Des Chefs. Pokrenuta 2013. godine, ovo je prva globalna kulinarska inicijativa ovakve vrste, a suradnja na visokoj razini omogućila je da svjetski kuhari ovjenčani Michelin zvjezdicama surađuju s tvrtkom Samsung u razvijanju proizvoda buduće generacije.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica