Od 3. do 6. studenog 2014. u Londonu se održao najveći od svih sajmova, koji na neki način stavlja točku na proteklu i otvara novu turističku sezonu

Gotovo svaki djelić svijet koji se na bilo koji način bavi turizmom, svoj komadić kolača potražiti će u Londonu. Na sajam WTM dolaze baš svi koji u turizmu misle ozbiljno, a o kojima brojkama govorimo ilustrirat će činjenica da ukupno 50.000 izlagača i posjetitelja na licu mjesta sklopi poslove u vrijednosti od preko 2 milijarde funti.

Prilika je to da se vidi konkurencija, najbolje od najboljih. Ne zaboravimo edukacije gdje se često ima prilike poslušati najveće svjetske stručnjake i ljude koji su se dokazali u poslu, izrazito pozitivnu, motivirajuću atmosferu i priliku za susret s ključnim ljudima bilo da je vaš hotel velik ili mali, isto kao i agencija ili turistička zajednica. HTZ ima nacionalnu prezentaciju.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica