Kako odložiti pribor nakon jela?

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Gastronomija

Koliko je važan dobar pribor za jelo u restoranu? Još je važnije da ga pravilno koristimo u pauzi i nakon jela kako bi konobar znao što nam je na umu

Godine 1533. Catarina Medici, pripadnica vladajuće i najmoćnije obitelji u Firenci krenula je put Francuske kako bi sklopila brak s tamošnjim kraljem Henrikom II. U njezinu mirazu bio je zapakiran i jedan poseban predmet - zlatna vilica s dva zubca, koju je je buduća kraljica nosila kako bi Francuzima pokazala novi trend u jelu. No, dobra volja pridošle kraljice nije naišla na oduševljenje, upravo suprotno. Francuzi su bili zbunjeni novim predmetom, na kraju i uvrijeđeni činjenicom kako im stranac želi mijenjati ustaljene navike ponašanja za stolom. Običaj da se umjesto pribora za jelo jednostavno koriste prsti i zubi zadržao se još čitavo jedno stoljeće.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica