Turistički portal i oglasnik Odmor123.eu te agencija Kuna putovanja koja donosi novu dimenziju povoljnih putovanja započeli su međusobnu suradnju

Smještena u samom centru Osijeka, Kuna putovanja je turistička agencija nove dimenzije na ovim tržištima. Koncept kreiranja ponude prilagođen je maksimalno putnicima stavljajući njihove potrebe i želje na prvo mjesto. Svojim stručnim angažmanom i pomnim odabirom sadržaja putovanja, Kuna putovanja garantira najbolje za svaku ponudu koju plasira na tržište.

Ova agencija putovanja doživljava na jedan drugačiji način prateći svakodnevno nove trendove, te se kod kreiranja ponude stavlja na mjesto putnika. O trendovima i praćenju novosti svjedoči i ova suradnja u kojoj čitatelje očekuju brojne novosti i putovanja na stranicama portala Odmor123.eu koja nudi agencija Kuna putovanja. Svaki putnik koji se odluči za putovanje iz asortimana Kuna putovanja, može biti siguran da će stručno osoblje nastojati ispuniti sve želje na putovanju. Svakako, budite slobodni naići u lijepo uređen prostor u samome centru grada Osijeka, a ukoliko imate neku od ideja za nova putovanja, Kuna putovanja će rado zajedno sa Vama sastaviti plan i provedbu, dakako uz najbolje moguće cijene na tržištu.

Iza agencije su brojna putovanja i pređeni kilometri. Do sada su imali sljedeća putovanja: Beograd, Međugorje, Gardaland, Prag, ljetovanja u Vodicama, Biogradu, Zadru, adrenalinski rafting, Istanbul, advent koji je u tijeku (Prag, Beč, Bratislava) i brojna druga putovanja. Kroz agenciju su prošle tisuće putnika, a osim pojedinačnih, agencija je otvorena i za grupna putovanja, školske ekskurzije, maturalna i apsolventska putovanja. Kuna putovanja ima ugovor sa prijevoznikom Čazmatrans, a za što udobnije i sigurnije putovanje autobusi su vrhunske kvalitete.

Kako je ovo tek najava suradnje, uskoro donosimo druge novosti i putovanja iz agencije Kuna putovanja.

 

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica