Čini se da postoji neka tajna veza između Hrvatske i Češke, pa osim što su Česi nerijetko naši gosti, i Hrvati ne kriju svoju sklonost ka Češkoj, odnosno ponajprije prijestolnici Pragu

Ovakav trend popularnost evidentan je i među Slavoncima koji često posjećuju upravo Češku i Prag. Osim za vrijeme Adventa, kada Prag doslovno vrvi turistima, aktualna su i putovanja tijekom godine, kao i ona školska. Međutim, pored Adventa, još je jedan događaj posebno posjećen - Praški beerfest. Iako nije toliko pompozan poput onog najpoznatijeg u Njemačkoj i Munchenu, i Praški se beerfest etablirao kao događaj vrhunske zabave i još boljeg piva. Ovo dakako nije slučajno jer upravo su Česi jedni od najvećih pivopija na svijetu!

Naime, prema podacima britanske udruge pivara u prosijeku svaki stanovnik Češke popije 160 litara piva, a to je čak i više od Nijemaca koji se zadovolje s također pozamašnih 109 litara. Hrvati su također na visokom nivou, a prema spomenutom istraživanju popijemo nešto više od 80 litara zlatne tekućine. O trendu odlaska naših turista u Prag i na beerfest, porazgovarali smo s našim prijateljima u Kuna putovanja. Naime, Kuna putovanja već je bookirala 200 aranžmana, a kako stvari stoje, broj mjesta nije dovoljan jer je zainteresiranih za odlazak na beerfest – još i više. Atraktivnom aranžmanu u koji je uključen smještaj i noćenje, put, vodič i razgledavanje grada te posjet centralnom beerfest događaju uz posjet Slovačkoj i Bratislavi u povratku, dodan je i epitet povoljnog. Naime, cijeli trodnevni aranžman u ponudi je za svega 798 kuna. Kada smo već kod brojeva, valja spomenuti da sam Prag godišnje posjeti preko 8 milijuna turista! Za usporedbu, cijela Hrvatska broji oko 11 milijuna, no valja imati na umu da je ovdje sva posjećenost od strane turista koncentrirana na jedna grad.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica