Valamar vjenčanje pretvara u bajku

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Smještaj

Savršeno vjenčanje mora biti isplanirano do najsitnijeg detalja, a jedna je od ključnih i najvažnijih odluka - odabir lokacije za svečanost

Bajkovitoj i magičnoj atmosferi uvelike pridonosi ambijent zbog čega su Valamarovi profinjeni hoteli i vile idealni za ovaj događaj iz snova. Od intimnih okupljanja do razrađenih svadbenih proslava, Valamar je mjesto na kojemu će se vaša vizija pretvoriti u najljepšu stvarnost te mjesto na kojemu ćete voljenoj osobi svakako poželjeti izgovoriti sudbonosno „da". Spektakularni istarski vrtovi i brežuljci, romantične stare zidine u Dubrovniku i Poreču te beskrajan niz plaža u Rapcu pružaju priliku da kreirate zadivljujuću kulisu koja će dodatno obogatiti vaše vjenčanje iz snova.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica