Savršeno vjenčanje mora biti isplanirano do najsitnijeg detalja, a jedna je od ključnih i najvažnijih odluka - odabir lokacije za svečanost

Bajkovitoj i magičnoj atmosferi uvelike pridonosi ambijent zbog čega su Valamarovi profinjeni hoteli i vile idealni za ovaj događaj iz snova. Od intimnih okupljanja do razrađenih svadbenih proslava, Valamar je mjesto na kojemu će se vaša vizija pretvoriti u najljepšu stvarnost te mjesto na kojemu ćete voljenoj osobi svakako poželjeti izgovoriti sudbonosno „da". Spektakularni istarski vrtovi i brežuljci, romantične stare zidine u Dubrovniku i Poreču te beskrajan niz plaža u Rapcu pružaju priliku da kreirate zadivljujuću kulisu koja će dodatno obogatiti vaše vjenčanje iz snova.

Lokacije s pogledom na blistavo Jadransko more učinit će ovaj najvažniji dan neponovljivim i nezaboravnim, stvorit će bajku koju ćete jednoga dana pričati i svojim unucima.

Villa Polesini u Poreču jedna je od najpopularnijih destinacija za vjenčanja u Hrvatskoj. Zbog neposredne blizine Eufrazijeve bazilike iz 6. stoljeća te elegancije kojom odiše, ovo je mjesto savršeno za otmjena vjenčanja i svečane domjenke. Izgrađen na rivi za plemićku obitelj Polesini, ovaj dragulj iz 19. stoljeća daje dašak profinjenosti svakom važnom događaju. Najveća dvorana u vili prima stotinjak osoba, a u njezinom je mirisnom mediteranskom vrtu uz šum valova moguće prirediti vrtnu koktel zabavu za približno 300 osoba. Eksterijer i interijer šarmantne Ville Polesini poslužio je i kao fantastična lokacija za snimanje bajkovitog editorijala s potpisom Marka Marinkovića, u suradnji s dizajnerima iz eNVy rooma čije kreacije uvijek oduzimaju dah te Lela Design timom koji je pripremio očaravajuće cvjetne aranžmane.

Udaljen samo nekoliko minuta od Poreča, Valamar Isabella Island Resort 4* na otočiću Sveti Nikola intimni je raj i savršena destinacija za glamurozna vjenčanja. Veličanstvene plaže, prekrasan pogled na porečku rivu i jedinstveni dvorac stvaraju romantično okruženje za svadbenu ceremoniju. Ovo prelijepo otočno odredište gostima otvara vrata u punom sjaju u sezoni 2015. godine. Valamar je za sve one koji prije samog otvorenja žele zaviriti u Valamar Isabella Island Resort 4*.

Hotel & Casa Valamar Sanfior 4* u Rapcu, na istočnoj obali istarskog poluotoka nedaleko od starog grada Labina, šarmantno je mjesto za svadbenu svečanost. Crkva Svetog Andrije, smještena uz samu obalu mora, pa i brod ili šljunčane plaže mogu biti poprište savršenog vjenčanja.

Zbog jedinstvenog položaja na samoj plaži na vrhu zelenog poluotoka Babin Kuk, samo nekoliko minuta od staroga grada, Valamar Dubrovnik President 5* u Dubrovniku jedna je od najljepših destinacija na Mediteranu te omiljen odabir za organizaciju vjenčanja brojnih parova iz Hrvatske ali i cijelog svijeta. Čarobne dubrovačke gradske zidine, očaravajuća tvrđava, romantične srednjovjekovne uličice, mnogobrojne plaže i prirodne ljepote čine ovaj elegantni hotel s jedinstvenim pogledom na Elafitsko otočje idealnim mjestom za vjenčanje iz snova sa savršenom dozom luksuza.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica