Kamp Lanterna i Kamp Krk dobili priznanje "Best Camping 2015"

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Vijesti

Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade - Kamp Lanterna (poluotok Lanterna, Tar kod Poreča) i krčki Kamp Krk upravo su dobili najviše priznanje "Best Camping 2015", koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB

Krčki kamp Krk 4* ujedno je od siječnja 2015. godine postao i Službeni član elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru Leading Campings of Europe, a kamp Lanterna je od ranije član ovog uglednog europskog udruženja.

HTZ osigurao 12,5 mil Kn u 2015. za PR usluge

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Vijesti

Radi uspješne realizacije Strateškog marketinškog plana HTZ pristupila prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih i visoko kvalificiranih agencija

U svrhu postizanja ciljeva definiranih Strateškim marketinškim planom hrvatskog turizma, jačanja nacionalnog turističkog brenda, povećanja turističkog prometa u razdoblju pred i posezone te povećanja prosječne potrošnje turista, Hrvatska turistička zajednica objavila je natječaj za odabir međunarodne agencije za upravljanje odnosima s javnošću i predstavnicima medija.

Osječko Sveučilište početkom 2015. preuzima hotel Mursa?

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Vijesti

Konačno se nešto događa po pitanju projekta prenamjene napuštenog hotela Mursa u Osijeku u novi studentski dom

Podsjetimo, prepuštanje hotela zapravo je prebijanje dugogodišnjih dugova Ministarstva znanosti i obrazovanja prema Studentskom centru u Osijeku nastalih kao razlika u cijeni plaćene hrane i one koje su studenti konzumirali i iznosa koje su dobijali kao subvenciju od Ministarstva. Ministarstvo je priznalo dug, ali nije bilo u mogućnosti financijski ga nadomjestiti sve dok proljetos Ministarstvo i STUC nisu postigli dogovor po kojemu će se jedan dio duga namiriti neposredno financiranjem tekućeg poslovanja Studentskog centra, a veći dio, oko 35 milijuna kuna, riješit će se ustupanjem hotela Mursa Sveučilištu.

Slavonci i Baranjci razgrabili adventske aranžmane

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Vijesti

Razgovarali smo s turističkom agencijom Kuna putovanja koja nam je potvrdila da je za ovu godinu rasprodala sva adventska putovanja

Sudeći prema brojkama koje nam je u razgovoru dostavila putnička agencija Kuna putovanja, možemo slobodno reći da su Slavonci i Baranjci 'zagrijani' za putovanjima. Naime, od početka godine do danas ova je putnička agencija na razna putovanja odvela čak 3.128 putnika! Iako su vremena teška, čini se da su Slavonci i Baranjci ipak spremni odvojiti novac i za putovanja. U rekordnom vremenu razgrabljena je ponuda adventskih putovanja i aranžmana u tri europske metropole. Naime, Kuna putovanja ponudila je adventska putovanja u Beč, Budimpeštu i Prag, a na ova putovanja odlučilo se gotovo 500 ljudi.

Valamar objavio rezultate poslovanja u 2014. godini

Napisao/la Marin Režić na . Objavljeno u Vijesti

Valamar je u prvih devet mjeseci 2014. godine ostvario 1,7% više prihoda od prodaje te 0,9% manje noćenja u odnosu na prošlu godinu

U Valamaru upozoravaju kako je na sporiji rast prihoda utjecala povećana međustopa PDV-a te slabija potražnja za istarskim destinacijama. Valamar Riviera d.d. kao univerzalni pravni sljednik društva Valamar Adria holding d.d. nakon objedinjavanja dioničkih društava u grupaciji Valamar, objavilo je danas tromjesečni izvještaj poslovanja Valamar Adria holdinga za prvih devet mjeseci ove godine. Prihodi od prodaje koji se odnose u najvećem dijelu na turističko poslovanje veći su za 17,1 milijuna kuna, odnosno za 1,7% više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Na sporiji rast prihoda značajan utjecaj od oko 30 milijuna kuna imala je i povećana stopa PDV-a na smještaj u ugostiteljstvu s 10% na 13%.

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica