Ministarstvo turizma raspisalo je javni poziv za program „Stipendije“ u 2014. godini s ciljem motiviranja mladih za ugostiteljsko-turistička zanimanja

Shvaćajući važnost kvalitetnih i stručnih kadrova u turizmu, Ministarstvo turizma stipendije dodjeljuje od 2008. godine te je u proteklih šest godina stipendirano 630 učenika i studenata. Temeljem navedenog programa, stipendije su namijenjene učenicima ugostiteljsko-turističkih škola i studentima za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu, a dodjeljuje se u suradnji s privatnim sektorom i županijskim obrtničkim komorama. Ministarstvo turizma odobrava do 50 posto iznosa stipendije, i to najviše do 500 kuna po učeniku i 800 kuna po studentu.

Zainteresirane tvrtke imaju obavezu odmah po završetku redovnog školovanja ili studiranja, sa stipendistom sklopiti ugovor o radu na određeno vrijeme ili ugovor o radu pripravnika, a nakon uspješno provedenog probnog rada ili pripravničkog stažiranja, ugovor na određeno vrijeme najmanje u trajanju stipendiranja. Stipendist, između ostaloga, mora maturirati ili diplomirati u roku te tijekom stručne prakse u objektima tvrtke uredno izvršavati obveze i zadatke.

Javni poziv otvoren je do 30. listopada 2014. godine, a više informacija o programu i potrebnoj dokumentaciji nalazi se na web stranicama Ministarstva turizma www.mint.hr

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica