Dugo najavljivani turistički vlak stigao je ovih dana u Park prirode Kopački rit, a održana je i prva probna vožnja

Prvi baranjski turistički vlak ima 56 sjedećih mjesta, a sastoji se od tri vagona i lokomotive. Vlak će dodatno obogatiti turističku ponudu i produžiti sezonu u Parku i na zimu, tijekom cijele godine, te je stoga u vagone instalirano i grijanje. Turistički vlak u pravoj će funkciji biti od 1. svibnja iduće godine, a do tada će biti utvrđena i njegova ruta. Dok vlak ne bude u funkciji, njime će se od Prijamnog centra do Sakadaša besplatno voziti neke turističke ture.

Očekuje se da će nova turistička atrakcija i otvaranje novog Prijamnog centra značajno povećati broj posjetitelja parka te da će PP Kopački rit dobiti potpuno novu dimenziju.

Inače, turistički je vlak nabavljen u sklopu milijun eura vrijednog IPA programa prekogranične suradnje Hrvatskih i Mađarskih voda "Razvoj ekoturizma na području Drave i Dunava", koji također obuhvaća obnovu i modernizaciju krune nasipa Zmajevac – Kopačevo.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica