Razgovarali smo s turističkom agencijom Kuna putovanja koja nam je potvrdila da je za ovu godinu rasprodala sva adventska putovanja

Sudeći prema brojkama koje nam je u razgovoru dostavila putnička agencija Kuna putovanja, možemo slobodno reći da su Slavonci i Baranjci 'zagrijani' za putovanjima. Naime, od početka godine do danas ova je putnička agencija na razna putovanja odvela čak 3.128 putnika! Iako su vremena teška, čini se da su Slavonci i Baranjci ipak spremni odvojiti novac i za putovanja. U rekordnom vremenu razgrabljena je ponuda adventskih putovanja i aranžmana u tri europske metropole. Naime, Kuna putovanja ponudila je adventska putovanja u Beč, Budimpeštu i Prag, a na ova putovanja odlučilo se gotovo 500 ljudi.

Naravno, ovakve brojke nisu slučajne jer agencija Kuna putovanja odlučila je primijeniti novi model povoljnih i prilagođenih putovanja koja su pristupačna svima. Tako je adventsko putovanje u Budimpeštu bilo ponuđeno za samo 396 kuna, u Beč se putuje već za 597 kuna, a prag je dostupan već za 798 kuna. Valja dodati da su u sve cijene uračunati put, smještaj na bazi jedne ili dvije večeri, stručni vodič, obroci i zasigurno dobar provod. Jasno da uz ovakvu ponudu nismo iznenađeni dobrom prodajom i rekordno brzom rasprodajom aranžmana. Kako su nam iz Kuna putovanja rekli, zainteresiranih je bilo i puno više, pa je samo za adventska putovanja ostalo još stotinjak zainteresiranih sugrađana koji nažalost nisu stigli na vrijeme rezervirati svoj put. Upravo zbog ovakvog interesa iz agencije najavljuju za iduću godinu znatno povećati broj aranžmana, pa možemo očekivati kako ćemo do godine pisati o još boljem radu agencije Kuna putovanja i općenito putovanjima Slavonaca i Baranjaca. O agenciji Kuna putovanja već smo pisali zbog izuzetno dobrog poslovanja i novog pristupa putovanjima. Smještena u samom centru Osijeka, Kuna putovanja je turistička agencija nove dimenzije na ovim tržištima. Koncept kreiranja ponude prilagođen je maksimalno putnicima stavljajući njihove potrebe i želje na prvo mjesto. Svojim stručnim angažmanom i pomnim odabirom sadržaja putovanja, Kuna putovanja garantira najbolje za svaku ponudu koju plasira na tržište. Ova agencija putovanja doživljava na jedan drugačiji način prateći svakodnevno nove trendove, te se kod kreiranja ponude stavlja na mjesto putnika.

Brojne destinacije
Osim adventskih putovanja, Slavonci i Baranjci obožavaju putovanja i u brojne druge destinacije. Tako su nam u razgovoru iz Kuna putovanja potvrdili odličnu i apsolutnu popunjenost aranžmana do zadnjeg mjesta u autobusu za ljetovanja, kao i putovanja u inozemstvo. Upravo u pisanju ovih redaka Kuna putovanja je odvela 118 putnika u Istanbul. Od inozemnih putovanja do sada se putovalo još u Beograd, Međugorje, Gardaland i brojna druga putovanja. U čemu je tajna ovako dobrih putovanja u agenciji Kuna putovanja rekli su tek da nema tajnog recepta – sve je u prijateljskom pristupu, ugodnoj atmosferi i povoljnim cijenama. 

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica