Radi uspješne realizacije Strateškog marketinškog plana HTZ pristupila prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih i visoko kvalificiranih agencija

U svrhu postizanja ciljeva definiranih Strateškim marketinškim planom hrvatskog turizma, jačanja nacionalnog turističkog brenda, povećanja turističkog prometa u razdoblju pred i posezone te povećanja prosječne potrošnje turista, Hrvatska turistička zajednica objavila je natječaj za odabir međunarodne agencije za upravljanje odnosima s javnošću i predstavnicima medija.

Radi uspješne realizacije SMPHT-a, Hrvatska turistička zajednica pristupila je prikupljanju i odabiru ponuda specijaliziranih i visoko kvalificiranih agencija za izradu i provođenje sveobuhvatnog plana sofisticirane komunikacijske strategije odnosa s javnošću u određenom broju zemalja (geozona). Plan dizajniran od stane odabranog ponuditelja imat će za cilj podizanje razine svijesti i razumijevanja ponude Hrvatske te upravljanje postojećom percepcijom o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji. Očekivani cilj komunikacijske strategije odnosa s javnošću doprinos je postizanju ciljeva marketinškog plana, uz izmjenu određene slike, percepcija i stavova o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji kod ciljanih potrošača.

Natječaj za odabir međunarodne agencije za upravljanje odnosima s javnošću i predstavnicima medija sastoji se od dvije faze. Za prvu fazu, odnosno pretkvalifikacijsku fazu nadmetanja, rok za dostavu dokumentacije je 1. prosinca 2014. U ovoj fazi mogu sudjelovati svi ponuditelji koji udovoljavaju kriterijima propisanima u odredbama o sposobnosti ponuditelja. Tehničko povjerenstvo imenovano od strane Glavnog ureda HTZ-a odabrat će do najviše pet ponuditelja koji će ući u drugu fazu postupka, uzimajući u obzir prezentiranu dokumentaciju kojom se dokazuju pojedeni uvjeti definirani u natječaju.

Ponuditelji koji su pozvani na sudjelovanje u drugoj fazi nadmetanja održat će u Zagrebu prezentaciju svoje ponude, a Povjerenstvo za odabir razmotrit će pristigle ponude te će prema formuli ocijeniti iste, po čemu će, zaključno s prihvaćanjem ponude, biti potpisan i ugovor.

Odabrana agencija će Hrvatskoj turističkoj zajednici isporučiti sljedeće usluge: provođenje istraživanja i ocjena postojećeg stanja; razvoj strategije odnosa s javnošću za narednih pet godina za tržišta navedena u natječaju; razradu strategije kroz trogodišnji PR/MR plan tržišta navedenih u natječaju; izradu detaljnog plana/programa provedbe PR/MR strategije za razdoblje od jedne godine za tržišta navedena u natječaju; izvršenje strateške PR/MR usluge u skladu s planiranim programom za razdoblje od jedne godine za tržišta navedena u natječaju; ocjenu postignutih rezultata.

Novčana sredstva koja su Hrvatskoj turističkoj zajednici osigurana za 2015. godinu za predmetni projekt iznose 12.560.000,00 kuna bez PDV-a, a ponuda mora sadržavati detaljnu specifikaciju troškova po svim pozicijama, uključujući i procjenu prosječne cijene radnog sata za usluge iz ponude.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica