Valamarovi kampovi u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar nastavljaju nizati međunarodne nagrade - Kamp Lanterna (poluotok Lanterna, Tar kod Poreča) i krčki Kamp Krk upravo su dobili najviše priznanje "Best Camping 2015", koje su im zajednički dodijelili najveći njemački i nizozemski autoklubovi - ADAC i ANWB

Krčki kamp Krk 4* ujedno je od siječnja 2015. godine postao i Službeni član elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru Leading Campings of Europe, a kamp Lanterna je od ranije član ovog uglednog europskog udruženja.

"Valamarovi kampovi Lanterna i Krk ovime su još jednom dobili potvrdu najviše međunarodne kvalitete a činjenica da se nalaze među 40 najboljih kampova u Europi veliko je priznanje, kako hrvatskom kampingu u cjelini, tako i tvrtci koja je godinama ulagala u svoj kamping portfelj. To je ujedno i trajna obveza kreiranja vrhunske kamping usluge, inovativnih rješenja te uvođenja i praćenja trendova na tržištu na način da budemo vodeći u svojoj branši. Ovime su se kampovi Lanterna i Krk svrstali uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi, kojih je ukupno više od 27.000 a godišnje generiraju oko 400 milijuna noćenja. Ponosni smo na ova postignuća!" - izjavila je Josipa Bonifačić Cvelić, direktorica prodaje, marketinga, upravljanja prihodima i razvoja kampova u tvrtki Valamar hoteli i ljetovališta.

Kamp Lanterna vodeći je istarski kamp u blizini povijesnih znamenitosti Novigrada i Poreča, smješten na poluotoku Lanterna kod Tara. U sezoni 2015. ovaj će kamp dobiti novi koncept restorana, nove mobilne kućice, unaprijeđene parcele te Glamping village s ukupno sedam luksuznih glamping šatora i vlastitim bazenom. Kamp Lanterna ove će sezone biti obogaćen i s novih 20 Premium Vista Mare dizajnerskih kućica s velikim ostakljenim površinama, kako bi gosti iz svih prostorija uživali u fantastičnom pogledu na more.

Kamp Krk, jedinstveni eco-friendly obiteljski camping resort smješten nadomak grada Krka ističe se bazenom s grijanom vodom i wellness oazom koja nudi mogućnosti opuštanja uz saune, kao i bogatom ponudom koju pruža obiteljima s djecom, uključujući Maro Mini i Midi klubove za manju djecu, kao i Teens Club te Hobby klub. Ovaj kamp nositelj je certifikata ISO 14001, njegovu plažu krasi Plava zastava a posebno se ističe naglašenim ekološkim komponentama pa uz zasađenih 300 stabala maslina ima i uspostavljen jedinstveni sustav biološkog pročišćavanja otpadnih voda u kojem se pročišćena voda koristi za navodnjavanje hortikulture, dok se ušteda energije u sanitarnim čvorovima omogućuje kroz obnovljive izvore energije. Bogatstvo sadržaja kampa Krk čini ga svojevrsnim hotelom na otvorenom.

Najznačajnija novost u 2015. kada je riječ o kampovima Camping Adriatic by Valamar, odnosi se na rabački Kamp Marina, koji će ove sezone goste dočekati kao prvi kamp sa 4 zvjezdice na istočnoj obali Istre. Kamp Marina postat će ujedno i prvi kamp u Hrvatskoj s bazenom za ronioce jer će u ovu sezonu ući obogaćen novim relax infinity bazenom, tik uz more i novouređenu plažu, prilagođenim za inicijalnu obuku ronioca na adekvatnoj dubini. Zbog izvrsne lokacije uz more te bogatstva podvodnog biljnog i životinjskog svijeta Kvarnerskog zaljeva, Kamp Marina je idealan za podmorsku avanturu, s ronilačkim centrom koji je proglašen jednim od najboljih na Mediteranu. U ovom kampu ljubitelje ronjenja očekuje kompletan ronilački proizvod koji uključuje usluge ronilačkog centra - od punjenja boca, tečajeva ronjenja, izleta brodom i najma opreme, do mobilnih kućica koje imaju skladište za ronilačku opremu. Mnoge ronilačke atrakcije nalaze se u neposrednoj blizini kampa Marina, a najpopularnija među njima je olupina talijanskog trgovačkog broda "Lina" iz 1915. godine.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica