Japanski proizvođač motornih vozila Honda odabrao je Hrvatsku i grad Rijeku za snimanje reklamnog spota za najnoviju redizajniranu verziju automobila Honde Civic i njezina izdanja Type R, prenosi na svojim mrežnim stranicama Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture

Projekt je organizirala Honda Europe iz Londona, a grad Rijeka izabran je u oštroj međunarodnoj konkurenciji. Jedan od kriterija bila je i atraktivnost lokacije i za snimanje su, kako se ističe u objavi Ministarstva, odabrana mjesta koja se ističu svojom ljepotom i posebnošću. Tako su automobili snimani na dionici riječke obilaznice, između čvora Sv. Kuzam i Križišća, atraktivnoj prometnici koja jednim svojim dijelom prolazi uz sam rub Bakarskog zaljeva, kao i na državnoj cesti D - 404, koja povezuje riječki lučki terminal s čvorom Draga na riječkoj obilaznici.

"Kadrovi snimljeni u spotu obići će cijeli svijet. Tako će i ovaj projekt pridonijeti turističkoj promidžbi grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i Republike Hrvatske", ističu iz Ministarstva.

Na projektu je sudjelovalo oko 200 ljudi iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske i Slovenije, a kako bi se promet tijekom trajanja projekta normalno odvijao, snimanje se većim dijelom održavalo u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima.

Iz Ministarstva uz ostalo ističu kako su projektu bitno pripomogli i djelatnici Hrvatskih cesta i ophodarska služba tvrtke Cesta Rijeka, a za nesmetano odvijanje prometa bili su zaduženi policijski službenici PU Primorsko-goranske županije.

Želite biti prisutni na Odmor123.eu?

Vlasnik ste apartmana, hotela, hostela, restorana, kafića, ili bilo kojeg drugog ugostiteljskog ili uslužnog objekta i želite biti prisutni na Odmor123.eu? Nudimo dvije mogućnosti u dvama paketima! Za samo 200 kuna godišnje možemo Vas dodati na interaktivnu mapu ili za samo 1.300 kuna godišnje možete dobiti cjelokupne internet stranice za Vaš posao! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i osigurajte svoje mjesto na internetu! Javite nam se! Sve možete dobiti i besplatno za prvu godinu ako se uključite u naš program vjernosti!

Odmor123.eu mini

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu

Odmor123.eu maxi

  1. Označavanje na interaktivnoj mapi
  2. Objava svih novosti i vijesti uz vašu ponudu
  3. Internet stranice za Vaš poslovni subjekt
  4. Internet domena
  5. Smještaj stranica

 

Za narudžbu paketa javite nam se na info@odmor123.eu ili putem kontaktne forme ili putem naših Facebook stranica